İş dünyasına yeni imza platformu

- Elektronik ve mobil imza altyapısı ile imza süreçlerini dijitale taşıyan yeni nesil LetSign platformu, istenildiği zaman istenilen yerden imza atılmasını sağlıyor

20 Ocak 2021 Çarşamba 09:04
İş dünyasına yeni imza platformu

İSTANBUL (AA) - E-Güven, elektronik imza altyapısı ile imza süreçlerini kolaylaştırmak için yeni nesil LetSign platformunu hayata geçirdi.

E-Güven'den yapılan açıklamaya göre, elektronik ve mobil imza altyapısı ile imza süreçlerini dijitale taşıyan yeni nesil LetSign platformu, istenildiği zaman istenilen yerden imza atılmasını sağlıyor.

İşler dijital ortamlara taşınırken imza süreçleri de kağıt ortamdan elektronik ortamlara aktarılıyor. E-Güven, elektronik imza altyapısı ile imza süreçlerini kolaylaştırmak için yeni nesil, kullanımı kolay LetSign platformu ile işletmelerin ve bireylerin hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor. LetSign, Word, Excel ve PDF dokümanlarını elektronik ortamda imzalamayı mümkün kılıyor.

LetSign, karşılıklı imza veya onay gerektiren dokümanların tek bir platform üzerinden paylaşılmasını, dağıtılmasını, hedef sistemlere aktarımını sağlıyor.

Kullanıcılar, elektronik veya mobil imza ile imza atabiliyor, dokümanlar üzerinde karşılıklı yorum yapabiliyor. İmzası talep edilen kişinin LetSign paketi kullanması zorunlu değil.

İmza atabilmek için dokümanın bilgisayara indirilmesi ve başka bir imzalama aracına sahip olması da gerekmiyor.

Uygulama, anlaşmaların, sözleşmelerin doğrudan ve elektronik ortamda imzalanmasını sağlıyor. Ayrıca anlaşmaların oluşturulma, müzakere edilme, gözden geçirilme ve onaylanma süreçlerinin daha hızlı ve kolay gerçekleştirilmesine olanak sunuyor.

Anahtar Kelimeler:
E-güven
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.