İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji kampüslerinde ilk gün heyecan ve coşkuyla karşılandı

- İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurucu Temsilcisi Serhat Özeren: - "Kovid-19 salgınına karşı İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji olarak gerekli tüm tedbirleri aldık. Öğrencilerimizin eğitimlerinin sağlıklı bir şekilde okullarımızda başlaması için ekiplerimizle büyük bir çaba ve özveri gösterdik"

07 Eylül 2021 Salı 10:08
İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji kampüslerinde ilk gün heyecan ve coşkuyla karşılandı

İSTANBUL (AA) - İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji kampüslerinde okulun ilk günü heyecan ve coşku ile karşılandı.

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji açıklamasına göre, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı alınan tüm tedbirlerle öğrenciler "Doğa"larına, öğretmenler de öğrencilerine kavuştu.

Yüz yüze eğitimden uzak geçen 1,5 yılın ardından okullar yeniden tam zamanlı olarak eğitim öğretime başladı. İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji uzman akademik kadrosu, öğrencilerini tüm kampüslerde alınan tedbirlerle büyük bir mutluluk ile karşıladı.

Yüz yüze eğitimde arkadaşlarıyla ve öğretmenleriyle buluşan öğrenciler ise hem heyecanlı hem mutlu oldu. Okul açılış töreninde hep bir ağızdan İstiklal Marşı'nı okuyan öğrenciler tören sonrası sınıflarındaki yerini aldı.

"TSE Kovid-19 Okulum Temiz Belgesi" ile onaylanan üst seviye sağlık önemleri ile tüm kampüslerini koruyan İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji, öğrencilerinin sağlıklı bir eğitim öğretim dönemine başlaması için tüm tedbirleri aldı. Türkiye genelindeki tüm kampüslerde okulun ilk gününü coşkuyla karşılayan öğrenciler, okul yönetiminin aldığı tedbirlerle birlikte maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymayı ihmal etmedi.


- "Hep birlikte başarılı bir yıl geçireceğimize inancımız tamdır"


Açıklamada görüşlerine yer verilen İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurucu Temsilcisi Serhat Özeren, yeni eğitim öğretim döneminde tüm öğrencilere ve öğretmenlere başarılar dilediğini ve yüz yüze eğitimle öğrencileriyle buluşmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Dünyada ve Türkiye'de etkisini gösteren Kovid-19 salgınına karşı İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji olarak gerekli tüm tedbirleri aldıklarını vurgulayan Özeren, şunları kaydetti:

"Öğrencilerimizin eğitimlerinin sağlıklı bir şekilde okullarımızda başlaması için ekiplerimizle büyük bir çaba ve özveri gösterdik. Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve ilgili kurulların bildirdiği okullarda alınması gereken önlemler ve uyulması gereken kurallara tam anlamıyla uymakla birlikte, kampüslerimizin fiziki şartlarına uygun olarak yönetimimizce alınan ilave kararlar, tedbirler ve uygulamalar eşliğinde 2021-2022 eğitim-öğretim yılına başladık. Hem öğrencilerimizin sağlığını hem de kendi sağlığımızı korumak amacıyla bizlerin önemli görev ve sorumlulukları bulunmaktadır. Okul aile iş birliği çerçevesinde velilerimizin desteği ile hep birlikte başarılı bir yıl geçireceğimize inancımız tamdır."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.