Kamp tatili için gereken tüm ürünler Koçtaş'ta satışta

- Kamp için tüm ihtiyaçlara Koçtaş mağazalarından, koctas.com.tr'den ve Koçtaş mobil uygulamasından ulaşılabiliyor

13 Temmuz 2021 Salı 11:08
Kamp tatili için gereken tüm ürünler Koçtaş'ta satışta

İSTANBUL (AA) - Bayram tatilini doğada geçirmek isteyenlerin aradığı tüm kamp ürünleri Koçtaş'ta ziyaretçileri bekliyor.

Koçtaş'tan yapılan açıklamaya göre, yaşam alanları için binlerce çeşit ürün ve çözüm önerisini müşterileriyle buluşturan Koçtaş, bayram tatilini doğada geçirmek isteyenlere ihtiyaç duyacakları tüm kamp ürünlerini en uygun fiyatlarla tek adreste sunuyor.

Soğuk ve nemden koruyacak çadırlar, mat ve uyku tulumları, açılır-kapanır kamp sandalyesi ve kamp masası gibi doğa tatili için gerekli tüm ihtiyaçlar geniş ürün seçenekleriyle Koçtaş'ta müşterileri bekliyor.

Kamp ocağından yemek pişirme setine, çaydanlıktan kamp mutfağına kadar tüm ihtiyaçlara Koçtaş mağazalarından, koctas.com.tr'den ve Koçtaş mobil uygulamasından ulaşılabiliyor.

Koçtaş uzmanları ilk kez kampa gideceklere; ihtiyaçları olan kamp malzemelerine mutlaka göz atmalarını, mevsim şartlarına uygun malzemeleri yanlarında götürmelerini, yakın bir kamp alanı tercih etmelerini ve mümkünse ilk kamp deneyimini yakınları ile geçirmelerini tavsiye ediyor.

Şirketin kampa nereye gideceklerini düşünenler ve kamp için hangi malzemelere ihtiyaçları olacağını öğrenmek isteyen kişiler için hazırladığı sayfada Türkiye'deki en popüler kamp rotaları ve bu rotalarla ilgili detaylı bilgi yer alıyor.

Anahtar Kelimeler:
TatilKampKoçtaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.