Kar yağışı, ısıtıcı satışlarını yüzde 75 artırdı

- GittiGidiyor verilerine göre, ısıtma sistemlerine talebin arttığı iller İstanbul, İzmir, Ankara, Kocaeli, Antalya ve Bursa olarak sıralandı

21 Ocak 2021 Perşembe 15:19
Kar yağışı, ısıtıcı satışlarını yüzde 75 artırdı

İSTANBUL (AA) - GittiGidiyor'da 15-20 Ocak'ta ısıtıcı satışları yüzde 75 arttı.

GittiGidiyor'dan yapılan açıklamaya göre, yılbaşından sonra ülke genelinde etkisini artıran soğukların gelmesiyle tüketiciler, ısıtma sistemlerine yöneldi.

15-20 Ocak'ta İstanbul ve Marmara Bölgesi'nde etkili olan kar yağışı ve soğukların gelmesiyle GittiGidiyor'da ısıtıcıların satışları, bu ayın ilk 2 haftasındaki günlük ortalamaya kıyasla yüzde 75 artış gösterdi.

Fanlı ısıtıcılar, kule tipi ısıtıcılar, şömine tipi ısıtıcılar ve sobaların satıldığı GittiGidiyor'da, ısıtma sistemlerine talebin arttığı iller ise İstanbul, İzmir, Ankara, Kocaeli, Antalya ve Bursa olarak sıralandı.

Tüketicilerin mobil alışverişe yöneldiği bu dönemde siparişlerin yüzde 67'si mobilden verildi.

Anahtar Kelimeler:
GittiGidiyor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.