Karayollarında durum

- Ovit geçidi mevkisinde tipi ve çığ tehlikesi nedeniyle gündüz saatlerinde ulaşım kontrollü sağlanacak, 17.00-07.00 saatlerinde de yol trafiğe tamamen kapatılacak

02 Aralık 2017 Cumartesi 09:17
Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının yol yapım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, İkizdere-İspir devlet yolu 22-44. kilometrelerinde Ovit geçidi mevkisinde tipi ve çığ tehlikesi sebebiyle ulaşım 07.00-17.00 saatlerinde kontrollü olarak sağlanacak. Yol, 17.00-07.00 saatlerinde ise trafiğe tamamen kapatılacak.

TEM Otoyolunun Adapazarı-İzmit Doğu kavşaklarında üst yapı onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle Adapazarı-İzmit yönünde 07.30-17.30 saatlerinde otoyol trafiğe kapatılacak ve ulaşım Adapazarı Kavşağı'ndan D-100 yoluna yönlendirilerek, İzmit Doğu Gişelerinden tekrar otoyola katılım sağlanacak.

İzmir-Aydın Otoyolu'nun Torbalı bağlantı kolu 1-2. kilometrelerinde Torbalı yönünde Serbest Geçiş Sistemi montajı çalışmaları nedeniyle ulaşım İzmir yönüne gidiş-geliş olarak gerçekleştirilecek.

Şebinkarahisar-Alucra yolunun 15-16. kilometrelerinde yamaçlardaki serbest kayaların düşürülmesi çalışmaları sebebiyle ulaşım yarına kadar kontrollü sağlanacak.

Kayseri-Malatya yolunun, 42-45, 53-57. kilometrelerinde BSK ve yol yapım çalışmaları devam ettiğinden ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.