Kiğılı Babalar Günü'nde canlı yayında online satış yapacak

İSTANBUL(AA) - Kiğılı, Babalar Günü dolayısıyla ‘canlı yayınla online satış’ uygulaması Vidyodan üzerinden kampanya gerçekleştirecek.Kığılı'dan yapılan açıklamaya göre, marka, Babalar Günü özel kampanyasında en çok tercih...

17 Haziran 2021 Perşembe 15:06
Kiğılı Babalar Günü'nde canlı yayında online satış yapacak

İSTANBUL(AA) - Kiğılı, Babalar Günü dolayısıyla ‘canlı yayınla online satış’ uygulaması Vidyodan üzerinden kampanya gerçekleştirecek.

Kığılı'dan yapılan açıklamaya göre, marka, Babalar Günü özel kampanyasında en çok tercih edilen ürünlerini indirimli olarak ‘canlı yayınla online satış’a çıkaracak.

Vidyodan uygulamasına yönelik Kiğılı fırsatlarını içeren canlı yayın, Hakan Hatipoğlu’nun sunuculuğunda bu akşam saat: 21.00’de başlayacak.

Hatipoğlu canlı yayında ürünleri tanıtırken, takipçiler uygulama üzerinden anında soru sorup, ürün bilgilerine ulaşılabilecek ve yayından ayrılmadan güvenli şekilde alışveriş yapılabilecek. Alışverişlerde ücretsiz kargo hizmeti ve İstanbul içi ertesi gün teslimat fırsatı da sunulacak.

Kullanıcılar, zengin renk ve model içeren koleksiyonları incelemek ve satın almak için Vidyodan uygulamasını App Store ve Play Store’dan ücretsiz indirebiliyor.

Anahtar Kelimeler:
Kiğılı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.