"Konya'da en çok televizyonu Selçuklu aldı"

- Hepsiburada'nın müşterileri arasında yaptığı incelemeye göre, erkeklerin kadınlardan daha fazla televizyon alışverişi yaptığı Konya'da, en çok Selçuklu'dan talep geldi

02 Temmuz 2018 Pazartesi 15:28

İSTANBUL (AA) - Hepsiburada, Konya'da bu yılın ilk yarısında en çok televizyonu Selçukluların aldığını duyurdu.

Hepsiburada'dan yapılan açıklamaya göre, Konya'nın TV ve projeksiyon kategorisi alışveriş verilerini inceleyen Hepsiburada, Konyalı müşterilerinin tercihleriyle ilgili önemli veriler ortaya koydu.

Buna göre, Konya'da, erkekler kadınlardan daha fazla televizyon alışverişi yaptı. En çok alışverişin 35-40 yaş aralığı tarafından yapıldığını belirten Hepsiburada, en çok talebin Selçuklu'dan geldiğini açıkladı.

Selçuklu’yu sırasıyla Karatay, Meram, Ereğli, Beyşehir, Akşehir ve Seydişehir takip etti. Yılın ilk 6 ayında TV ve projeksiyon kategorisinden yapılan alışverişlerde talep geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 25 arttı.


- Televizyon ve projeksiyona ilgi artıyor

Açıklamada görüşlerine yer verilen Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Mutlu Erturan, Hepsiburada müşterilerinin alışveriş eğilimlerine ilişkin olarak şunları kaydetti:

"Büyük ekran televizyon alışverişini e-ticaretten yapanların oranı geçen yılın ocak-haziran dönemine göre yüzde 29 artış gösterdi, projeksiyon kategorisinde ise bu oran yüzde 21 oldu. En çok alışverişi 28-45 yaş aralığındaki müşterilerimiz yaptı. Televizyon alışverişini Hepsiburada’dan yapan İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa'nın ardından en çok alışveriş yapan iller sırasıyla Konya, Antalya, Kocaeli, Balıkesir ve Gaziantep oldu. Projeksiyon alışverişinde ise büyük şehirlerin yanı sıra Kocaeli, Tekirdağ, Gaziantep ve Muğla da yoğun ilgi gösteren iller arasında. Biz de Hepsiburada olarak, müşterilerimizin eğilimlerini yakından takip ederek onların talepleri doğrultusunda ürün çeşitliliği ve alışveriş deneyimini sürekli geliştirerek müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyoruz."

Anahtar Kelimeler:
Hepsiburada
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.