Konya'da girişimci ve yatırımcı buluşmaları programı yapıldı

KONYA (AA) - Konya'da Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA) ve Konya Teknokent iş birliği ve Konya İl Girişimcilik Komitesi üyesi kurum ve kuruluşların katkılarıyla Girişimci-Yatırımcı Buluşmaları 2. Demoday Programı düzenlendi.MEVKA Genel...

01 Temmuz 2022 Cuma 20:49
Konya'da girişimci ve yatırımcı buluşmaları programı yapıldı

KONYA (AA) - Konya'da Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA) ve Konya Teknokent iş birliği ve Konya İl Girişimcilik Komitesi üyesi kurum ve kuruluşların katkılarıyla Girişimci-Yatırımcı Buluşmaları 2. Demoday Programı düzenlendi.

MEVKA Genel Sekreteri İhsan Bostancı, Konya Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen programda, girişimcilik ortamının iyileştirilmesi için çok sayıda destek ve uygulamanın hayata geçirildiğini söyledi.

TeknoGirişim Dersi Programı'nı ve akabindeki süreçleri tamamlayan girişimci adayların projelerini, iş fikirlerini Konyalı sanayicilerle ve yatırımcılarla buluşturacağını anlatan Bostancı, "Ders programı süreçlerini başarıyla tamamlayan öğrencilerimiz 'MEVKA ile Projeler Yarışıyor, Konya'da TeknoGirişimcilik Büyüyor' başlıklı KOSGEB İş Planı Ödül Programı çerçevesinde ödül kazanmak için mücadele edecekler. Yarışma kapsamında jüri değerlendirmelerine göre birinciye 50, ikinciye 30, üçüncüye ise 20 bin lirası ödül verilecek." diye konuştu

Programda, Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Hamurcu ve Girişimci İşadamları Vakfı Konya Şube Başkanı Fatih Ceylan konuşma yaptı.

Program, dereceye giren girişimci adaylarına ödül verilmesiyle son buldu.

Anahtar Kelimeler:
KonyaProjeMEVKA
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.