Kral Şakir’in maceraları, TV+ sponsorluğunda Vadistanbul AVM'ye taşınıyor

- 12 Haziran Pazar günü TV+'ın ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek etkinlikte Varol Yaşaroğlu, Kral Şakir'in hikayesini katılımcılara aktarırken, aynı zamanda çizim atölyesinde de çocuklarla bir araya gelecek

08 Haziran 2022 Çarşamba 12:00
Kral Şakir’in maceraları, TV+ sponsorluğunda Vadistanbul AVM'ye taşınıyor

İSTANBUL (AA) - Kral Şakir'in maceraları, TV+ sponsorluğunda Vadistanbul AVM'ye taşınıyor.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin dijital televizyon platformu TV+, karne heyecanı yaklaşırken çocuklara eğlenceli anlar yaşatacak etkinlikler düzenlemeyi sürdürüyor.

Çocuklar için keyifli içerikler hazırlayan TV+'ın ana sponsorluğunda, 12 Haziran Pazar günü düzenlenecek etkinliğe ev sahipliği yapan Vadistanbul'da Kral Şakir'i tasarlayan Varol Yaşaroğlu'nun katılımıyla çocuk çizim atölyesi ve imza günü etkinliği gerçekleştirilecek.

Vadistanbul zemin kat etkinlik alanında, 13.00 ila 19.00 saatleri arasında yapılacak etkinlik kapsamında, TV+'ta en çok izlenen yapımlar arasında yer alan Kral Şakir içeriği üzerinden bir görsel dünya oluşturulacak.

Kral Şakir Maskot ekibinin eğlenceli gösterilerine de sahne olacak ücretsiz etkinlikte Varol Yaşaroğlu, çocuklara Kral Şakir'in hikayesini aktaracak, aynı zamanda çizim atölyesinde deneyimlerini paylaşacak.

Anahtar Kelimeler:
Turkcell
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.