Lisanssız elektrik tesisleri için kurulu güç sınırı artırıldı

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez: - "Yenilenebilir enerji kaynaklarına dayalı lisanssız elektrik üretim tesislerinde kurulu güç üst sınırı 1 megavattan 5 megavata yükseltildi"

10 Mayıs 2019 Cuma 16:58
Lisanssız elektrik tesisleri için kurulu güç sınırı artırıldı

ANKARA (AA) - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, yenilenebilir enerji kaynaklarına dayalı lisanssız elektrik üretim tesislerinde kurulu güç üst sınırının 1 megavattan 5 megavata yükseltildiğini açıkladı.

Dönmez, Twitter hesabından paylaştığı mesajda, "Yenilenebilir enerji kaynaklarına dayalı lisanssız elektrik üretim tesislerinde kurulu güç üst sınırı 1 megavattan 5 megavata yükseltildi. Lisans alma ya da şirket kurma yükümlülüğü olmadan, bürokrasiye takılmadan vatandaşlarımız ve işletmelerimiz artık daha fazla elektrik üretebilecek." ifadesini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.