MediaMarkt'tan TV ekranında "dev" indirim

-Şirket, Avrupa Futbol Şampiyonası'nı dev ekranlarda izlemek isteyenlere özel kampanya hazırladı

04 Haziran 2021 Cuma 12:15
MediaMarkt'tan TV ekranında

İSTANBUL (AA) - MediaMarkt, 7 Haziran'a kadar dev ekran TV'lerde 1.000 liraya varan indirime girdi. Kampanya kapsamında ses sistemlerinde seçili ürünlerde de indirimli fiyatlar geçerli olacak.

MediaMarkt açıklamasına göre şirket, Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi, "Şampiyona dev ekranda izlenir" mottosundan hareketle kampanya başlattı.

Avrupa'nın 12 farklı şehrinde düzenlenecek ve büyük bir heyecana sahne olacak şampiyonayı dev ekranlarda izlemek isteyenlere özel bir kampanya hazırlayan MediaMarkt, "Biz de bu renklere gönül verdik, futbolu ayağınıza getirdik." diyerek, geniş ekranlı TV'lerde 1.000 liraya varan indirime gitti.

Kampanya kapsamında seçili ses sistemlerinde de cazip fiyat avantajları uygulanacak. Ayrıca kampanya çerçevesinde seçili ses sistemleri de cazip fiyatlarla satışa çıkacak.

Anahtar Kelimeler:
MediaMarkt
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.