Muud'a Apple CarPlay ve Android Auto entegrasyonu

- Türk Telekom Ürün ve Servis Yönetimi Direktörü Fatih Türkoğlu: - "İnsanlar, pandemi sebebiyle toplu taşıma araçları yerine kişisel araçlarını daha çok kullandı. Müzik dinleme deneyimini araçlarda sınırsız hale getirdik"

30 Mart 2021 Salı 13:06
Muud'a Apple CarPlay ve Android Auto entegrasyonu

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom'un dijital müzik platformu Muud, Apple Car Play ve Android Auto donanımlarına sahip otomobillerde kullanılabiliyor.

Şirket açıklamasına göre, Muud, zengin arşiviyle müzikseverlere kesintisiz müzik sunuyor. Müzikseverler, Muud uygulamasıyla en son dinledikleri şarkıları otomobillerinin ekranında görüntüleyebiliyor ve "tekrar dinle" özelliğinden yararlanabiliyor. Oluşturdukları listelere araç multimedya sistemi aracılığıyla erişerek dinlemeye devam edebilen kullanıcılar, "keşfet" menüsünden müzik zevklerine göre oluşturdukları kişiselleştirilmiş veya favori listeleri ile çevrim dışına aldıkları şarkıları araç ekranından görüntüleyerek dinleyebiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türk Telekom Ürün ve Servis Yönetimi Direktörü Fatih Türkoğlu, müziğin evrensel bir değer olarak her zaman hayatta var olduğunu belirterek, "Kişiler, müzikleri ruh hallerine, yani modlarına göre dinliyor. Özellikle evlerde daha fazla vakit geçirdiğimiz son dönemde dijital mecralara yönelik ilgi artarken, video ve müzik servislerinin kullanımı da sıklaştı. Bunun bir göstergesi olarak Türk Telekom'un dijital müzik platformu Muud'un son 1 yıldaki stream sayısı, önceki yıla göre yüzde 11,6 arttı. İnsanlar, pandemi sebebiyle toplu taşıma araçları yerine kişisel araçlarını daha çok kullandı. Muud için geliştirdiğimiz Apple CarPlay ve Android Auto entegrasyonlarıyla müzik dinleme deneyimini araçlarda sınırsız hale getirdik." ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Türk TelekomMuud
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.