OPET, Miniso iş birliğiyle Ultramarketlerde ürün çeşitliliğini artırıyor

ANKARA (AA) - OPET, Miniso iş birliğiyle Ultramarketlerdeki ürün çeşitliliğini yeni kategori ve markalarla genişletiyor.Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, OPET, akaryakıt istasyonlarında araçların her türlü ihtiyacını karşılamanın...

22 Aralık 2021 Çarşamba 11:08
OPET, Miniso iş birliğiyle Ultramarketlerde ürün çeşitliliğini artırıyor

ANKARA (AA) - OPET, Miniso iş birliğiyle Ultramarketlerdeki ürün çeşitliliğini yeni kategori ve markalarla genişletiyor.

Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, OPET, akaryakıt istasyonlarında araçların her türlü ihtiyacını karşılamanın yanı sıra müşterilerine 2 bin 500'den fazla ürün seçeneği sunuyor.

Miniso, 2013 yılından bu yana ABD, İngiltere, Kanada, Avustralya, İspanya, BAE, Hindistan ve Meksika dahil olmak üzere 99 ülke ve 4 bin 800'den fazla mağaza ile hizmet veriyor.

OPET, ev eşyaları, kozmetikler ve yiyecekleri uygun fiyatlarla sunan, yaşam tarzı ürün perakendecisi Miniso iş birliğiyle Ultramarketlerdeki ürün çeşitliliğini yeni kategori ve markalarla genişletiyor.

Taze pastane ürünlerinden çekirdek kahveye, kişisel bakımdan oyuncağa kadar pek çok ürün çeşidi yer alan Ultramarket konseptinde "in bakery by Divan", "Starbucks", "Lipton", "Dardanel Mister No", "Rossmann", "Automix" ve "ttec", "Toyzzshop" ve "Can Yayınları" gibi tanınmış markalar yer alıyor.


Anahtar Kelimeler:
OPETUltraMarketMiniso
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.