OSBÜK Başkanı Kütükcü OSB çalışanlarına aşı çağrısı yaptı:

- "Üretime doğrudan eli değen OSB çalışanlarımızın taleplerimiz doğrultusunda yerinde aşılanması son derece önemli bir karar. 81 ilimizdeki OSB'lerde çalışan bütün kardeşlerimizi aşılarını yaptırmaya davet ediyorum"

15 Haziran 2021 Salı 15:52
OSBÜK Başkanı Kütükcü OSB çalışanlarına aşı çağrısı yaptı:

ANKARA (AA) - Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Başkanı Memiş Kütükcü, organize sanayi bölgelerinde (OSB) yerinde aşı uygulamasına geçilmesinin son derece önemli bir karar olduğunu belirterek, "81 ilimizdeki OSB'lerde çalışan bütün kardeşlerimizi aşılarını yaptırmaya davet ediyorum." ifadesini kullandı.

Kütükcü, yazılı açıklamasında, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın duyurduğu OSB'lerde yerinde aşı uygulamasına geçilmesine ilişkin değerlendirmede bulundu.

Bu bölgelerin Türkiye'nin sanayi üretiminin yaklaşık yüzde 40'ını gerçekleştirdiğini ve ülkedeki 353 OSB'de 2 milyonun üzerinde kişinin üretim yaptığını vurgulayan Kütükcü, şunları kaydetti:

"Üretime doğrudan eli değen OSB çalışanlarımızın taleplerimiz doğrultusunda yerinde aşılanması son derece önemli bir karar. Bu karar OSB'lerimizin üretim motivasyonunu daha da artıracaktır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca'ya teşekkür ediyorum. Bu vesileyle 81 ilimizdeki OSB'lerde çalışan bütün kardeşlerimizi de aşılarını yaptırmaya davet ediyorum. İnşallah devlet-millet el ele vererek pandemi sürecini de birlikte atlatmayı başaracağız."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.