OSİAD Başkanlığına yeniden Süleyman Ekinci seçildi

ANKARA (AA) - Ostim Sanayici ve İş İnsanları Derneği (OSİAD) başkanlığına, kuruluşun genel kurulunda yapılan oylamayla Süleyman Ekinci yeniden seçildi. Dernekten yapılan açıklamaya göre, OSİAD 30'uncu Olağan Genel Kurulu, Talay Salonu’nda...

05 Nisan 2021 Pazartesi 11:47
OSİAD Başkanlığına yeniden Süleyman Ekinci seçildi

ANKARA (AA) - Ostim Sanayici ve İş İnsanları Derneği (OSİAD) başkanlığına, kuruluşun genel kurulunda yapılan oylamayla Süleyman Ekinci yeniden seçildi.

Dernekten yapılan açıklamaya göre, OSİAD 30'uncu Olağan Genel Kurulu, Talay Salonu’nda gerçekleştirildi. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını kısıtlamaları dikkate alınarak yapılan toplantıda, Süleyman Ekinci yeniden başkan oldu.

Ekinci, burada yaptığı konuşmada, 30'uncu yılını geride bırakan derneğin Anadolu Organize Sanayi Bölgesi'ni kurduğunu hatırlattı. Derneğin, oluşturduğu ormanı, sanayici ve iş adamlarının uluslararası pazarlara açılması konusunda verdiği destekle sivil toplum kuruluşları arasında ayrı bir yeri olduğunu belirten Ekinci, "Toplumun her kesimiyle bütünleşmiş bir derneğiz." ifadesini kullandı.


Anahtar Kelimeler:
OSİADSüleyman Ekinci
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.