Osmangazi EDAŞ bayram tatili döneminde sokak hayvanlarını yalnız bırakmadı

ANKARA (AA) - Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ), Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) ile iş birliği çerçevesinde hizmet verdiği illerde Kurban Bayramı tatili süresince sokak hayvanlarını yalnız bırakmadı.Şirketten yapılan açıklamaya...

29 Temmuz 2021 Perşembe 12:32
Osmangazi EDAŞ bayram tatili döneminde sokak hayvanlarını yalnız bırakmadı

ANKARA (AA) - Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ), Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) ile iş birliği çerçevesinde hizmet verdiği illerde Kurban Bayramı tatili süresince sokak hayvanlarını yalnız bırakmadı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak illerine elektrik dağıtım hizmeti sağlayan Osmangazi EDAŞ, mayıs ayında sokak hayvanların için başlattığı sosyal sorumluluk projesine, şehirlerin boş kaldığı Kurban Bayramı döneminde de ara vermedi.

Bu kapsamda, tatil döneminde de sokak hayvanlarının yanında olan, mama ve su ihtiyaçlarını karışlayan şirket, HAYTAP ile iş birliği çerçevesinde hizmet götürdüğü illerde dağıtım yapmaya devam etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Osmangazi EDAŞ Dağıtım Hizmetleri Müdürü Ahmet Tahir Ergenç, hizmet verilen illerde elektrik dağıtım hizmetinin yanı sıra, toplum yararına çaba sarf ettiklerini de ifade ederek, şunları kaydetti:

"Çalışanlarımızın fikri vermesi ile hayat bulan sokak hayvanları projemize, havaların sokaktaki dostlarımız için çok sıcak olduğu uzun Kurban Bayramı tatili döneminde de devam ettik. Önümüzdeki günlerde bu projenin gelişerek büyümesi için çalışmalarımızı sürdürmeyi planlıyoruz. OEDAŞ olarak o anda ihtiyaç duyulan noktada olmayı benimsiyoruz. Hayvan dostlarımızın ne zaman ihtiyacı varsa OEDAŞ olarak yanlarında olmayı sürdüreceğiz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.