Özelleştirme ihalesinde 4 taşınmaza 360,1 milyon liralık teklif geldi

ANKARA (AA) - Ankara ve İzmir'deki 4 taşınmazın özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmesinde 360,1 milyon liralık teklif yapıldı.Özelleştirme İdaresi Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, özelleştirme kapsam ve programında...

08 Haziran 2022 Çarşamba 21:34
Özelleştirme ihalesinde 4 taşınmaza 360,1 milyon liralık teklif geldi

ANKARA (AA) - Ankara ve İzmir'deki 4 taşınmazın özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmesinde 360,1 milyon liralık teklif yapıldı.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, özelleştirme kapsam ve programında bulunan, Maliye Hazinesi adına kayıtlı, Ankara'nın Yenimahalle ilçesi Yakacık Mahallesi'ndeki 21 bin 734 metrekare yüzölçümlü taşınmazın, özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmesinde en yüksek teklif, 54 milyon lirayla Mertbatu Gayrimenkul Emlak İnşaat Gıda Hayvancılık Taşımacılık Kuyumculuk Tekstil Geri Dönüşüm İmalat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ve Hayri Kartal Ortak Girişim Grubu tarafından verildi.

Ankara'nın Gölbaşı ilçesi İncek-İmar Mahallesi'nde 1200 metrekare yüzölçümlü taşınmaza en yüksek teklif, 4,1 milyon lirayla Özcan Öztürk tarafından sunuldu.

İzmir'in Çeşme ilçesindeki 5 bin 356 metrekare yüzölçümlü taşınmaza en yüksek teklif, 94 milyon lira bedelle Biroğlu İnşaat AŞ'den geldi.

İzmir'in Çeşme ilçesi Reisdere Mahallesi'ndeki 25 bin 596 metrekare yüzölçümlü taşınmazın 23664/25596 hissesine en yüksek teklif 208 milyon lirayla Karavil Gayrimenkul Yatırım Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ – Hasip Kaya OGG tarafından verildi.





Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.