P2 Royal Blue bluetooth taşınabilir hoparlör n11.com'da

- Zarif tasarımı, kompakt boyutu, 275 gram ağırlığıyla P2 Royal Blue taşınabilir hoparlör, kusursuz müzik keyfini ev ve ofislerden sokağa taşıyor

16 Temmuz 2019 Salı 12:59
P2 Royal Blue bluetooth taşınabilir hoparlör n11.com'da

İSTANBUL (AA) - e-ticaret platformu n11.com, P2 Royal Blue bluetooth taşınabilir hoparlörünü müzik tutkunlarının beğenisine sunuyor.

n11.com açıklamasına göre, Bang & Olufsen, gittiği her yerde kusursuz müzik deneyimi yaşamak isteyenler için Danimarkalı ünlü ve ödüllü endüstriyel tasarımcı Cecilie Manz tarafından tasarlanan yeni nesil taşınabilir hoparlörü P2 Royal Blue ile n11.com'daki yerini aldı.

Minimalist ve hafif tasarımına rağmen mükemmel ses deneyiminden ödün vermeyen ürün, hafif yapısı, toza ve su sıçramalarına karşı dayanıklı tasarımıyla bu yaz plajların havasını değiştirecek.

Zarif tasarımı, kompakt boyutu, 275 gram ağırlığıyla P2 Royal Blue, kusursuz müzik keyfini ev ve ofislerden sokağa taşıyor.

Dayanıklı alüminyum kasası ve taşıma askısıyla kullanıcısına taşıma kolaylığı sunan P2 Royal Blue, tek şarjla kullanıcısına 10 saate kadar kesintisiz müzik keyfi yaşatıyor.

Danimarkalı ses mühendislerinin dijital müzik koleksiyonlarını yanlarından ayırmayanlar için bluetooth desteğine yer verdiği ürün, tek bir dokunuşla bulunduğu ortamı hareketlendiriyor.

Akustik ve güçlü sesiyle kulağa, çakıl taşı tasarımıyla göze de hitap eden taşınabilir hoparlör, üzerindeki dahili mikrofonu sayesinde telefon görüşmelerine de imkan tanıyor.

15 dakika kullanılmadığında kendini kapatarak pilden tasarruf eden ürün, Apple Siri ile Google Asistan sesli komutlarını destekliyor ve Beoplay App sayesinde müzik yönetimini kişiselleştirebiliyor.

Anahtar Kelimeler:
N11.comP2 Royal Blue
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.