PeP Visa Kart kullanıcıları, CarrefourSA market alışverişlerinde yüzde 5 iade alıyor

İSTANBUL (AA) - CarrefourSA marketlerinden alışveriş yapan PeP Visa Kart kullanıcıları, yaptıkları her alışverişin yüzde 5'ini iade alıyor.PeP, ramazanda kullanıcıları için bir kampanya hayata geçirdi. PeP Visa Kart ile alışveriş...

14 Nisan 2021 Çarşamba 13:35
PeP Visa Kart kullanıcıları, CarrefourSA market alışverişlerinde yüzde 5 iade alıyor

İSTANBUL (AA) - CarrefourSA marketlerinden alışveriş yapan PeP Visa Kart kullanıcıları, yaptıkları her alışverişin yüzde 5'ini iade alıyor.

PeP, ramazanda kullanıcıları için bir kampanya hayata geçirdi. PeP Visa Kart ile alışveriş yapan kullanıcılar, CarrefourSA marketlerinde devam eden kampanya kapsamında ramazan ayı boyunca da alışverişlerinde tasarruf sağlıyor.

PeP Visa kart sahipleri, CarrefourSA marketlerinde yaptıkları tüm harcamaların yüzde 5'ini anında iade alıyor. Yapılan alışverişlerde PeP Visa Kartı ile iade alınan tutar, anında kullanıcıların PeP cüzdanlarına yansıyor. Herhangi bir üst sınır ya da harcama limiti de bulunmuyor. Türkiye'nin her yerindeki CarrefourSA marketlerinde geçerli kampanya için PeP Visa kart sahibi olmak yeterli.

Anahtar Kelimeler:
CarrefourSA
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.