Petkim İzmir'de okul yaptıracak

- İzmir'in Bayraklı ilçesinde yaptırılacak 32 derslikli okul için protokol imzalandı

08 Şubat 2018 Perşembe 11:42
Petkim İzmir'de okul yaptıracak

İSTANBUL (AA) - Petrokimya Holding AŞ (Petkim) ile İzmir Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında Bayraklı ilçesinde yapılacak 32 derslikli okul için protokol imzalandı.

Şirketten yapılan yazılı açıklamada, Petkim'in bugüne kadar İzmir ve Kocaeli’de 7 okul yaptırdığı belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Petkim Genel Müdürü Anar Mammadov, şirket olarak eğitime büyük önem verdiklerini belirterek, “Türk sanayisi ve ekonomisine sağladığımız yüksek katma değeri artırırken, kurumsal sosyal sorumluluk alanında da üretim tesisimizin bulunduğu İzmir ve bölge halkı için değer yaratmaya devam ediyoruz. Kentimiz ve ülkemizin geleceği için son derece değerli olan eğitim yatırımlarımızı sürdürülebilir bir vizyonla yerine getiriyoruz. Eğitime yapılan tüm yatırımların, yarınları kuracak olan nesiller ile kalkınma ve toplumsal refaha yönelik yapıldığına inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Açıklamaya göre, Petkim'in inşa edeceği sekizinci okulun protokolü, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi ve Petkim Genel Müdürü Anar Mammadov tarafından imzalandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.