Peugeot'un yeni modeli E-Traveller yollara çıkıyor

- Peugeot'nun yenilediği E-Traveller, profesyonel yolcu taşımacılığına yönelik, her biri üst düzey konfor seviyesi sunan versiyona bağlı olarak 5 ile 9 arasında değişen koltuk seçenekleriyle üretiliyor

01 Aralık 2023 Cuma 19:54
Peugeot'un yeni modeli E-Traveller yollara çıkıyor

İSTANBUL (AA) - Peugeot E-Traveller, profesyonel kullanıcıların 0 emisyonlu ulaşım gereksinimlerini karşılamak için yollara çıkıyor.,

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Peugeot'nun yenilediği E-Traveller, profesyonel yolcu taşımacılığına yönelik, her biri üst düzey konfor seviyesi sunan versiyona bağlı olarak 5 ile 9 arasında değişen koltuk seçenekleriyle üretiliyor.

VIP donanım seviyesi, lüks iç mekan ambiyansı, üç bölgeli klima, karartılmış cam tavan gibi donanımlarıyla birbirine bakan dört bağımsız koltuk düzeniyle salon konfigürasyonu sunan E-Traveller, kızaklı ve çıkarılabilir koltukları, ikinci koltuk sırasındaki rafları, entegre perdeleri ve çok daha fazlasıyla son derece işlevsel ve pratik bir yapı ortaya koyuyor.

Ayrıca tutuşun zayıf olduğu kum, çamur, kar gibi zeminlere yönelik, güçlendirilmiş bir çekiş sistemi olan Eğim İniş Kontrol Sistemi ile Advanced Grip Control sayesinde, açık hava etkinlikleri için de bir yol arkadaşı olarak öne çıkan E-Traveller'in yenilenen modelinin bir de E-Expert Combi Van versiyonu bulunuyor.

Bu versiyon, 9 koltuğa kadar iç mekanıyla günlük ulaşım için tasarlandı ve optimize edilmiş pratiklik sunuyor. Tüm yeni E-Traveller versiyonlarının ortak noktası, zemin altında konumlandırılan bataryası sayesinde iç mekan genişliğinden ödün verilmemesi.

Yeni E-Traveller, konfigürasyona bağlı olarak 9 kişiye kadar kullanımda 1500 litre, 5 kişiye kadar kullanımda 3 bin litre ve hatta 2 veya 3 kişi kullanımda 4 bin 900 litreye kadar kargo alanı sunabiliyor. Yeni E-Traveller, güçlü donanımlarına ek olarak daha kullanıcı dostu bir yapı sunarak güvenlik ve verimlilik standartlarını bir adım daha ileriye taşıyor.

- E-Traveller, yeni tasarımıyla konforlu ulaşım sunuyor

Her zamankinden daha konforlu bir ulaşım garantisi veren E-Traveller, merkezinde markanın yeni logosunun yer aldığı yeni bir ızgara tasarımına ek olarak yeni tam LED farlar, ikonik 3 pençeli Peugeot imzası ve aerodinamik açıdan optimize edilmiş yeni bir ön tampon sayesinde, Peugeot ürün gamının yeni ön görünümünü benimsiyor.

Dijital gösterge paneli ve geniş merkezi dokunmatik ekran, günlük kullanımda gelişmiş güvenlik ve konfor seviyesi E-Traveller'in yeni direksiyonu, isteğe bağlı olarak ısıtma işlevi ile donatılabiliyor. Özellikle ön konsolun üst kısmında ve orta konsolda hem daha büyük hem de daha fazla saklama alanları yer alıyor. Ayrıca ön konsol, pratik ve kompakt yeni e-Toggle vites tasarımı ile sunuluyor.

Koltuklar, yeni kumaş veya versiyona bağlı olarak delikli deri ve yan panellerdeki yeni Liquid Palladium renkli kaplama ile iç mekan çok daha yüksek bir kalite algısı oluşturuyor.

- İleri teknoloji ile daha fazla konfor ve güvenlik

Peugeot E-Traveller, yeni donanımlarıyla sürücü ve yolcuların günlük konfor ve güvenliğini artırıyor. Tüm yeni E-Traveller versiyonları standart olarak yeni 10 inçlik tamamen dijital renkli gösterge paneli ile donatılıyor.

Dijital gösterge paneli, navigasyon, enerji akışı gibi temel bilgileri optimize edilmiş ve kişiselleştirilebilir bir şekilde gösteriyor. Yeni E-Traveller, ses sistemini ve bağlı navigasyonu kontrol etmek üzere standart olarak yeni bir 10 inçlik HD merkezi dokunmatik ekranla donatılıyor.

- Her zamankinden daha verimli ve bağlantılı

Peugeot E-Traveller'da 350 kilometreye kadar menzile sahip yüksek performanslı elektrikli ürün gamı sunuluyor.

Günlük gereksinimlere cevap veren üç sürüş modu bulunan E-Traveller, maksimum 100 kW (136 HP) güç ve maksimum 260 Nm tork sunan, daha verimli yeni bir elektrikli motorla yollara çıkıyor.

Bu motor, ilk hareket anından 130 kilometre/saniyelik maksimum hıza kadar optimum performansı sağlıyor. Menzili en üst seviyeye çıkarmak için "Eco", tam güç gereksinimlerinde maksimum performans için "Güç" ve "Normal" olmak üzere üç sürüş modu bulunuyor.

Yeni E-Traveller, farklı gereksinimleri karşılamak üzere iki batarya seçeneğiyle yollara çıkıyor. Günlük şehir içi kullanımına cevap veren 50 kWsa batarya, 224 kilometreye kadar menzil sunuyor (WLTP karma çevrim onay aşamasında). Farklı kullanım gereksinimlerine cevap veren, 75 kWsa batarya ise artık 350 kilometreye kadar menzil sunuyor (WLTP karma çevrim onay aşamasında).

Yeni model, menzili optimize etmek üzere, direksiyonun arkasında bulunan kulakçıklar üzerinden üç farklı rejenerasyon seviyesi ile ayarlanabilen yeni bir rejeneratif fren sistemine de sahip. 7,4 kW tek fazlı entegre şarj cihazı ve isteğe bağlı 11 kW üç fazlı şarj cihazıyla E-Traveller, mevcut altyapı ne olursa olsun verimli bir şekilde şarj edilebiliyor.

Anahtar Kelimeler:
E-TravellerPeugeot
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.