Polisan Kansai Boya, İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı’nda olacak

- Eğlenceli ve eğitici içeriklerin yer alacağı etkinlik, 12 Haziran'a kadar devam edecek

08 Haziran 2022 Çarşamba 15:52
Polisan Kansai Boya, İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı’nda olacak

İSTANBUL (AA) - Polisan Kansai Boya, İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı'nda minikler ve aileleriyle bir araya gelecek.

Şirket açıklamasına göre, İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı, 10 Haziran'da İstanbul Kongre Merkezi'nde kapılarını açıyor. Eğlenceli ve eğitici içeriklerin yer alacağı aile festivali, 12 Haziran tarihine kadar devam edecek. Polisan Kansai Boya, renkli aktiviteleri ile fuarda yerini alacak.

Fuarda, Polisan Kansai Boya çocuklarla resim yapacak, renkli oyunlar oynayacak ve sürprizi bol aktivitelere imza atacak. Yaşam alanlarına renk katan hobi-sanat boyaları X1 Art serisiyle Polisan Kansai Boya, bu renkli festivalde çocukların içindeki ressamı çıkaracak etkinlikler düzenleyecek.

Polisan Kansai Boya standında dikkati çeken bir diğer etkinlik ise "Rengarenk Dönüşüm Atölyesi" olacak.

Bu atölyede çocuklar; Taş Kağıt Makas Duygu Atölyesi eğitmeni eşliğinde atık materyalleri sanat ekipmanlarına geri dönüştürerek Polisan X1 ART hobi boyaları ile baskı çalışmaları yapacak ve hayallerindeki renkleri kağıtlara dökecek.

Taş Kağıt Makas Atölyesi'nin düzenlediği "Rengarenk Dönüşüm Atölyesi", 11-12 Haziran tarihlerinde Polisan Kansai Boya standında 13.00-14.00 saatleri arasında düzenlenecek. Birçok aktivite ile miniklere güzel anlar yaşatmaya hazırlanan Polisan Kansai Boya, çocukları dijital dünyadan uzaklaştırarak onlara eğlenceli anlar yaşatacak, yaratıcılıklarını ortaya koyma fırsatı sunacak.

Anahtar Kelimeler:
Polisan Kansai Boya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.