Quiksilver X Stranger Things özel koleksiyonu Boyner'de

İSTANBUL (AA) - Boyner, Quiksilver'ın Stranger Things dizisinden ilham alarak hazırladığı Quiksilver X Stranger Things özel koleksiyonuna ev sahipliği yapıyor.Boyner açıklamasına göre, şirket, yepyeni bir iş birliğinden doğan özel koleksiyonunun...

06 Ağustos 2022 Cumartesi 11:59
Quiksilver X Stranger Things özel koleksiyonu Boyner'de

İSTANBUL (AA) - Boyner, Quiksilver'ın Stranger Things dizisinden ilham alarak hazırladığı Quiksilver X Stranger Things özel koleksiyonuna ev sahipliği yapıyor.

Boyner açıklamasına göre, şirket, yepyeni bir iş birliğinden doğan özel koleksiyonunun satışına başladı.

Quiksilver markasının, Stranger Things dizisindeki karakterlerden ilham alarak hazırladığı kapsül koleksiyon sadece Boyner Cadde'de, boyner.com.tr'de, Boyner uygulaması ve Boyner Now'da müşterilerinin beğenisine sunuldu.

Koleksiyonda tişört, sweatshirt ve ceket gibi parçalar, dizinin ikonik sahnelerini yansıtan renk ve çizgilerle sunuluyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.