Red Bull Flick geri dönüyor

- Red Bull Flick, CS:GO’da takım arkadaşı ile beraber hünerlerini sergilemek ve Türkiye’nin en iyisi olmak isteyenlerin kıyasıya mücadelesine sahne olacak

27 Kasım 2020 Cuma 12:24
Red Bull Flick geri dönüyor

İSTANBUL (AA) - Türkiye’nin en büyük "CS:GO kapışması" olan Red Bull Flick kıyasıya bir rekabete sahne olmak üzere geri dönüyor.

Red Bull açıklamasına göre, 6 Aralık’ta başlayacak çevrimiçi elemeler oyunseverleri karşı karşıya getirecek.

Aralık ayı boyunca sürecek elemeler ve play-off turu sonunda finale kalan 4 takım, Red Bull Flick’in ikinci şampiyonu olmak için mücadele edecek.

Türkiye’nin en büyük CS:GO kapışması olan Red Bull Flick, ikinci şampiyonunu bulmak için çıktığı yola kaldığı yerden devam ediyor. Amatörden profesyonele tüm oyunseverler, yılların eskitemediği Counter Strike’da 2’ye 2 formatında, Red Bull Flick için özel tasarlanmış 5 farklı oyun modu sunan haritalarda, Türkiye’nin en iyisi olmak için mücadele edecek. Şampiyonluğa giden yol ise çevrimiçi elemeler, play-off turu ve final etabından geçecek. Elemelerde başarılı olan 25 takım çevrimiçi play-off aşamasına katılmaya hak kazanacak.

- 25 takım daha play-off’a adını yazdıracak

Red Bull Flick, CS:GO’da takım arkadaşı ile beraber hünerlerini sergilemek ve Türkiye’nin en iyisi olmak isteyenlerin kıyasıya mücadelesine sahne olacak. Elemelerde başarılı olacak 64 takım, play-off turuna yükselecek, adını son 4’e yazdırabilmek için yeteneğini, takım oyununu ve tecrübesini sergileyecek.

Şubattaki Gaming İstanbul Oyun Fuarı ve mart ayındaki şehir elemelerinde 39 takım play-off bileti almaya hak kazanmıştı. Play-off’a katılmaya hak kazanacak son 25 takım ise 6, 12, 13, 19 ve 20 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek çevrimiçi elemelerde belirlenecek.

Play-off turunda rakiplerini geçmeyi başaran 4 takım ise 26 Aralık’ta çevrim dışı olarak gerçekleştirilecek büyük finalde Red Bull Flick’in ikinci şampiyonu olmak için mücadele edecek.

Şampiyonu belirleyecek final mücadelesi Red Bull Türkiye Twitch kanalı Twitch.tv/redbulltr’den naklen yayınlanacak. Oyunseverler, Red Bull Flick’le ilgili detaylı bilgiye RedBull.com/flick adresinden ulaşabilir.


Anahtar Kelimeler:
Red Bull Flick
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.