Rekabet Kurulu bazı devralma ve birleşme işlemlerine onay verdi

ANKARA (AA) - Rekabet Kurulu, bazı devralma ve birleşme işlemlerine izin verilmesini kararlaştırdı.Rekabet Kurumunun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Orka Holding AŞ'nin kontrolünün Süleyman Nazif Orakçıoğlu ve Halidun Orakçıoğlu...

31 Mayıs 2021 Pazartesi 12:00
Rekabet Kurulu bazı devralma ve birleşme işlemlerine onay verdi

ANKARA (AA) - Rekabet Kurulu, bazı devralma ve birleşme işlemlerine izin verilmesini kararlaştırdı.

Rekabet Kurumunun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Orka Holding AŞ'nin kontrolünün Süleyman Nazif Orakçıoğlu ve Halidun Orakçıoğlu tarafından devralınması işlemine izin verildi.

CFM Soğutma ve Otomasyon Sanayi Ticaret AŞ'nin bir kısım hissesinin Murat Cem Özdemir ve Filiz Banu Özdemir tarafından Carel Industries S.p.A.'ya devredilmesi yoluyla, ortak kontrolünün Murat Cem Özdemir ve Carel Industries S.p.A tarafından devralınması işlemi onaylandı.

Cenk Erçin’in sahibi olduğu payların devralınması suretiyle Arimpeks Alüminyum Sanayi İç ve Dış Ticaret AŞ'nin tek kontrolünün Aluflexpack AG tarafından devralınması işlemi uygun bulundu.

McAfee Corp.’un kurumsal işletmelere yönelik iş kolunun tek kontrolünün STG Partners LLC tarafından devralınması işlemine izin verildi.

Corsearch US Holdings, Inc.’in hisselerinin ve ortak kontrolünün Cobepa SA tarafından devralınması işlemine onay verildi.

Xilinx Inc. ile Advanced Micro Devices Inc.’in birleşmesi işlemi uygun görüldü.

Anahtar Kelimeler:
Rekabet Kurulu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.