Rus sanayiciler Kayseri OSB'yi ziyaret etti

KAYSERİ (AA) - Rusya'nın önemli sanayi bölgelerinden Piskov'dan bir heyet Kayseri Organize Sanayi Bölgesini (OSB) ziyaret etti.Kayseri OSB'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Rus heyette Piskov Bölgesi Ekonomik Kalkınma ve Yatırım...

27 Ocak 2022 Perşembe 14:19
Rus sanayiciler Kayseri OSB'yi ziyaret etti

KAYSERİ (AA) - Rusya'nın önemli sanayi bölgelerinden Piskov'dan bir heyet Kayseri Organize Sanayi Bölgesini (OSB) ziyaret etti.

Kayseri OSB'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Rus heyette Piskov Bölgesi Ekonomik Kalkınma ve Yatırım Politikası Komitesi Başkanı Andrey Miheev ve Piskov'daki Özel Ekonomik Bölgesi Moglino'nun Yatırım Projeleri Başkanı Ekaterina Pıhtina da yer aldı.

Konuk heyete Kayseri Organize Sanayi Bölgesi ve üretimle ilgili bilgiler veren OSB Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Katırcıgil, ikili ticari ilişkilerin geliştirilmesine destek verdiklerini belirtti.

Andrey Miheev de bölgeleri hakkında bilgi vererek, ticari ilişkileri geliştirmek istediklerini kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.