Samsung'dan şubat ayı kampanyası

- Samsung'dan ankastre setlerde yüzde 21'e varan indirim kampanyası başladı

11 Şubat 2021 Perşembe 12:27
Samsung'dan şubat ayı kampanyası

İSTANBUL (AA) - Samsung Electronics, yeni ankastre set ve ürün almak isteyenler için şubat ayı boyunca geçerli olacak bir kampanya başlattı.

Samsung'dan yapılan açıklamaya göre, şubat ayı boyunca geçerli olacak kampanya kapsamında Samsung marka ankastre fırın, ocak ve davlumbaz alacaklar, KDV dahil satış fiyatı üzerinden yüzde 21'e varan indirim fırsatından faydalanacak.

Kampanya kapsamında Samsung yetkili bayilerinden Samsung marka ankastre fırın, ocak ve davlumbazı aynı anda satın alarak üçlü set oluşturanlar, ankastre üçlü setin KDV dahil satış fiyatı üzerinden kampanyaya katılabilecek.

Samsung online mağaza üzerinden ankastre fırın, ocak ve davlumbazı aynı anda satın alarak üçlü set oluşturanlara ise ankastre üçlü setin KDV dahil satış fiyatı üzerinden yüzde 15 indirim fırsatı sunulacak.

Samsung yetkili bayilerinden veya Online Mağaza üzerinden ankastre fırın, ocak ve davlumbaz ürünlerinden tekli alımlarda ise ürünün KDV dahil satış fiyatı üzerinden yüzde 10 indirim sağlanacak.


Anahtar Kelimeler:
Samsung
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.