Samsung’un Anneler Günü’ne özel indirim ve fırsatlarla dolu kampanyası başladı

İSTANBUL(AA) - Samsung’un Anneler Günü'ne özel, akıllı telefonlardan tabletlere, akıllı saatlerden elektrikli süpürgelere kadar birçok üründe başlattığı kampanyada birbirinden cazip fırsatlar kullanıcılarını bekliyor.Samsung'dan...

04 Mayıs 2021 Salı 13:50
Samsung’un Anneler Günü’ne özel indirim ve fırsatlarla dolu kampanyası başladı

İSTANBUL(AA) - Samsung’un Anneler Günü'ne özel, akıllı telefonlardan tabletlere, akıllı saatlerden elektrikli süpürgelere kadar birçok üründe başlattığı kampanyada birbirinden cazip fırsatlar kullanıcılarını bekliyor.

Samsung'dan yapılan açıklamaya göre 9 Mayıs’a kadar devam edecek kampanya kapsamında Samsung online mağazası (https://shop.samsung.com/tr) üzerinden yapılacak alışverişlerde Galaxy S20 ve Galaxy Note20 Serisi akıllı telefonlarda yüzde 18 KDV indiriminden faydalanılabiliyor.

Galaxy A Serisi akıllı telefon ve Galaxy Watch3 akıllı saat alımlarında 300 TL’ye varan hediye çeki, Galaxy tabletlerde de 100 TL indirim fırsatı kazanılabiliyor. Samsung VC07R302MVR/TR toz torbasız elektrikli süpürge de Anneler Günü’ne özel KDV dâhil 799 TL gibi uygun bir fiyata satışa sunuluyor.

Anahtar Kelimeler:
Samsung
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.