Sepaş Enerji Buluşmaları devam ediyor

ANKARA (AA) - Enerji sektörüyle ilgili merak edilen soruların alanında uzman isimlerle yanıt bulduğu Sepaş Enerji Buluşmaları'nın ikinci sezonunun başladığı bildirildi.Sepaş'tan yapılan açıklamada, buluşmalarda enerji tedarikinin...

28 Ekim 2021 Perşembe 10:20
Sepaş Enerji Buluşmaları devam ediyor

ANKARA (AA) - Enerji sektörüyle ilgili merak edilen soruların alanında uzman isimlerle yanıt bulduğu Sepaş Enerji Buluşmaları'nın ikinci sezonunun başladığı bildirildi.

Sepaş'tan yapılan açıklamada, buluşmalarda enerji tedarikinin öneminin konuşulduğu belirtildi.

YouTube, Instagram, Spotify ve iTunes üzerinden izleyicilerle buluşan programın yeni sezonunun ilk iki bölümünde, Sepaş Enerji Kurumsal İletişim Yöneticisi Muhsine Küçük'ün konukları Akyaşam Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Levent Çanakçılı ve Enerji Editörü Mehmet Erdoğan Elgin oldu.

Sepaş Enerji Buluşmaları'nın yeni sezonunun ilk bölüm konuğu Akyaşam Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Levent Çanakçılı oldu.

Çanakçılı, alışveriş merkezleri için enerji verimliliğinin önemini ve gayrimenkul sektöründeki gelişmeleri yorumladı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Çanakçılı, "Son zamanlarda daha büyük projeler gündeme gelmeye başladı. Proje veya site konsepti devreye girdiğinde en büyük etkenlerden biri aidat oluyor. Binanın verimli ya da yeşil bina olması demek, o aidatın daha düşük olması demek." ifadelerini kullandı.

Yeni sezonun ikinci bölümüne ise Enerji Editörü Mehmet Erdoğan Elgin'in konuk olduğu ifade edildi.

Anahtar Kelimeler:
EnerjiBuluşmaSepaş Enerji
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.