Sepaş Enerji'den icralık borçlara yeni yıla kadar faiz affı

ANKARA (AA) - Elektrik tedarikçisi Sepaş Enerji, 2020 öncesinden kalan icralık borçlara faiz affı uygulamasını yıl sonuna kadar uzattı.Şirketten yapılan açıklamaya göre, 31 Ekim'e kadar geçerli olan kampanya, abonelerin talebiyle 31 Aralık...

04 Kasım 2020 Çarşamba 11:46
Sepaş Enerji'den icralık borçlara yeni yıla kadar faiz affı

ANKARA (AA) - Elektrik tedarikçisi Sepaş Enerji, 2020 öncesinden kalan icralık borçlara faiz affı uygulamasını yıl sonuna kadar uzattı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, 31 Ekim'e kadar geçerli olan kampanya, abonelerin talebiyle 31 Aralık tarihine kadar uzatıldı.

Eylül ayında başlayan kampanya kapsamında, 2019 ve daha eski yıllardan kalan icraya sevk edilmiş fatura borçlarından gecikme faizi alınmıyor.

Sepaş Enerji, salgın döneminde yaşanan ekonomik zorluklar dolayısıyla abonelerine fatura borçlarında 9 ay taksit imkanı ve son ödeme tarihini belirleme gibi seçenekler de sunmuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.