Siemens'ten "Online Tahsilat Projesi" ile alternatif finansal çözüm

İSTANBUL (AA) - Siemens Türkiye, salgın sürecinde müşteri ve iş ortakları için ödeme kolaylığı sağlamak amacıyla "Online Tahsilat Projesi"ni hayata geçirdi.Şirket açıklamasına göre, Siemens Türkiye Akıllı Altyapılar ve Dijital...

23 Şubat 2021 Salı 10:09
Siemens'ten

İSTANBUL (AA) - Siemens Türkiye, salgın sürecinde müşteri ve iş ortakları için ödeme kolaylığı sağlamak amacıyla "Online Tahsilat Projesi"ni hayata geçirdi.

Şirket açıklamasına göre, Siemens Türkiye Akıllı Altyapılar ve Dijital Endüstriler bölümlerinin geliştirdiği Online Tahsilat Projesi, kullanıcıların ödeme süreçleri için dijital çözüm sağlıyor.

Siemens müşteri ve partnerlerinin çek, nakit ya da DBS (Doğrudan Borçlandırma Sistemi) ile gerçekleştirdiği ödeme süreçlerini şimdi de kredi ve banka kartlarıyla online ödeme yöntemiyle zenginleştiren projeyle, kullanıcılar ister ticari ister bireysel kredi kartları ile ödeme yapabiliyor. Kullanıcılar sisteme tanımlayacakları tanımlı ticari kartlarla herhangi bir üst limit olmadan arzu edilen tutarlarda, tanımlı olmayan ticari ve bireysel kartlar ile de Siemens'in belirleyeceği bir üst limit dahilinde ödeme yapabiliyor.

Kendilerine ve koşullarına en uygun ödeme yöntemini seçme imkanı bulan Siemens müşteri ve partnerleri; hayata geçen dijital ödeme platformu sayesinde kolay ve hızlı müşteri deneyimi ile ödeme, 7/24 kesintisiz hizmet, kredi kartına taksit fırsatı, artı taksit kampanyaları, faturaya ya da açığa ödeme opsiyonları, geçmiş işlemlerini takip edebilme ve raporlayabilme gibi birçok özellikten de faydalanabiliyor.

Siemens Türkiye'nin müşteri ve paydaşlarına sunduğu dijital ödeme platformuna "https://odeme.siemens.com.tr" adresinden ulaşılabiliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.