Siteler Esnafı, İstanbul’da Mobilya fuarını ziyaret etti

Ankara Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Siteler'de faaliyet gösteren üye esnaf ve sanatkarlarını 15. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı ile buluşturdu.

24 Ocak 2019 Perşembe 14:26
Siteler Esnafı, İstanbul’da Mobilya fuarını ziyaret etti

Oda Başkanı Rıdvan Aktaş,  "Oda üyesi esnaf ve sanatkarlarımız, mobilya sektörünün önde gelen markalarını aynı çatı altında toplayan 15. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'nda yeni ürünler ve gelişmeler hakkında bilgi aldı. Fuarın üyelerimize yeni bir vizyon, yeni bir bakış açısı sağlaması açısından oldukça verimli geçtiğini söyleyebilirim." dedi.

Fuar gezisi hakkında bilgi veren Oda Başkanı Rıdvan Aktaş, şöyle devam etti: "Üyelerimiz fuardan çok  iyi izlenimlerle, geri dönüşümlerle ayrıldı. Mobilya sektörü çok hızlı gelişim ve değişim gösteren bir sektör olduğu için bizlerin de yeni gelişmeleri yerinde görmemiz çok önemli. Bu doğrultuda odamıza kayıtlı üye esnaf ve sanatkarlarımızla birlikte 15. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'nı ziyaret ettik. Fuarı ziyaret eden oda üyelerimizden oluşan kafilemiz fuar alanındaki stantları gezerek, sektörümüze ait yeni modelleri ve tasarımları  yerinde gördü, ürünler hakkında bilgi alma ve bu ürünleri inceleme fırsatı buldu. Bu tür fuar ziyaretleri, sektörümüzün zenginliğini görmemiz açısından bizlere önemli bakış açısı sunuyor. Ayrıca fuarlar  bizim için mevcut ilişkilerimizin daha da gelişmesini sağlayan ticaret platformlardır ve rekabet edebilirliliğimiz açısından ihtiyacımız olan organizasyonlardır. Bu anlamda oda üyelerimizi, meslektaşlarımızı fuar gibi sektörel etkinliklerle buluşturmaya, onların gelişimine ve güçlenmesine katkı sağlamaya devam edeceğiz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.