SunExpress'ten Dünya Çevre Günü’nde kıyı temizleme etkinliği

- SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çalışkan: - "Uçuşlarımızı daha çevre dostu ve sürdürülebilir biçimde tasarlayarak, ‘yeşil kabin’ inisiyatifleri ile kabin içinde ultra hafif ekipmanlar ve çevreyi koruyan malzemeler tercih ederek sürdürebilirliğimizi devamlı artırmaya çalışıyoruz"

06 Haziran 2022 Pazartesi 14:07
SunExpress'ten Dünya Çevre Günü’nde kıyı temizleme etkinliği

İSTANBUL (AA) - SunExpress, Dünya Çevre Günü kapsamında gönüllü çalışanlarıyla birlikte farklı şehirlerde kıyı temizleme etkinliği gerçekleştirerek 75 kilogram atık topladı.

Türk Hava Yolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress açıklamasına göre, şirket, yenilikçi ve çevre dostu hava yolu olarak daha sürdürülebilir bir gelecek için çevreci projeler üretmeye devam ediyor. Etkinliğin Antalya ayağına SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çalışkan da katıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çalışkan, daha sürdürülebilir bir gelecek için doğayla uyumlu sürdürülebilir uygulamaları desteklediklerini ve sürdürülebilirlik bilincinin her adımda kendilerine eşlik ettiğini belirtti.

Düşük emisyonlu uçakları filolarına kattıklarını bildiren Çalışkan, şunları kaydetti:

"Uçuşlarımızı daha çevre dostu ve sürdürülebilir biçimde tasarlayarak, ‘yeşil kabin’ inisiyatifleri ile kabin içinde ultra hafif ekipmanlar ve çevreyi koruyan malzemeler tercih ederek sürdürebilirliğimizi devamlı artırmaya çalışıyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Dünya Çevre Günü kapsamında gönüllü arkadaşlarımızla birlikte yeni bir projeye imza atarak Türkiye’nin farklı kentlerinde kıyı temizliği etkinlikleri düzenledik. Sürdürülebilirlik alanında farklı inisiyatiflerimiz ve farkındalık çalışmalarımızı önümüzdeki dönemde de hayata geçirmeyi sürdüreceğiz."

Verilen bilgiye göre, SunExpress, misafirlerine sağlıklı ve konforlu bir seyahat deneyimi sunarken operasyonlarını sürdürülebilir temeller üzerine kurmayı hedefliyor. Daha temiz bir gelecek için başlattığı çevreci ve sürdürülebilir projelerine devam eden SunExpress, yenilikçi ve çevre dostu hava yolu olarak konumunu güçlendirmeye devam ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.