TEB’den doktorlara Tıp Bayramı'na özel avantajlar

- TEB, tüm doktorlara ve tıp öğrencilerine 14 Mart Tıp Bayramı’na özel olarak, mart ayı boyunca 3 ay ötelemeli yüzde 1,45’ten başlayan faiz oranıyla ihtiyaç kredisi kullanma imkanı sunuyor

13 Mart 2021 Cumartesi 10:46
TEB’den doktorlara Tıp Bayramı'na özel avantajlar

İSTANBUL (AA) - Türk Ekonomi Bankası (TEB), tüm doktor ve doktor adaylarına 14 Mart Tıp Bayramı’na özel, ay boyunca kullanabilecekleri fırsatlar hazırladı.

TEB'den yapılan açıklamaya göre, meslek grubu doktor olan müşteriler, TEB’den 3 ay ötelemeli, yüzde 1,45’den başlayan faiz oranıyla ihtiyaç kredisi kullanabiliyor. Ayrıca, TEB, TL ve döviz birikimleri için günlük vadeli mevduat hesabı olarak çalışan, aynı zamanda hesaptan para çekme/para yatırma imkânı veren Marifetli Hesap ile avantajlı faiz oranları sunuyor.

TEB, Tıp Bayramı özelinde doktorlara, yüzde 0,85’den başlayan komisyon ayrıcalığı ile POS fiyatlaması imkanı da sağlıyor.

TEB’in doktorlara sunduğu bir diğer hizmet ise Yıldız Bankacılık avantajları. Bankanın üst gelir segmenti olan Yıldız Bankacılık’tan doktorlara minimum 75 bin TL varlık ile yararlanabiliyor.

TEB’in mobil uygulaması olan CEPTETEB üzerinden ulaşılan "Yıldız Ayrıcalıklar" ile Yıldız Bankacılık müşterisi olan doktorlar; restorandan kuru temizlemeye, market alışverişinden araba yıkamaya kadar 300’ü aşkın işletmede 8 farklı kategoride indirim ve avantajlar elde ediyor.

- “TUS’a hazırlıkta da destek oluyoruz”

Açıklamada görüşlerine yer verilen TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, TEB olarak her meslek grubundan müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerine göre ürün ve hizmet geliştirdiklerini belirterek, “Öncelikle başta doktorlarımız ve doktor adaylarımız olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlarım. Doktorlara öğrencilik yıllarından başlayarak profesyonel hayatları boyunca destek olmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda tıp fakültesinde okuyan geleceğin doktorlarına da Tıpta Uzmanlık Sınavı (TUS) hazırlık sürecinde harcamalarını karşılamaları için 3 ay ötelemeli ihtiyaç kredisi sunuyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.