Tekfen Vakfı'ndan müzik bursu

-Tekfen Vakfı, kuruluşunun 20’nci yıl dönümünde, Müzik Bursu programını başlatıyor

24 Mayıs 2019 Cuma 11:16
Tekfen Vakfı'ndan müzik bursu

İSTANBUL(AA) - Türkiye’nin önemli özel sanat kurumları arasında yer alan Tekfen Vakfı, kuruluşunun 20’nci yıl dönümünde, klasik müziğe olan desteğine bir yenisini ekleyerek, Müzik Bursu programını başlatıyor.

Tekfen Vakfı'ndan yapılan açıklamaya göre, verilecek burs başta Tekfen Filarmoni olmak üzere, Türkiye'deki orkestralar için yetkin müzisyenler yetiştirmek amacıyla sağlanacak burs, lisans düzeyindeki yurt dışı eğitim kurumlarında geçerli olacak. Burs, kendine kariyer hedefi olarak orkestra müzisyenliğini seçen tüm lisans öğrencilerini kapsıyor.

Burs başvuruları 7 Haziran tarihine kadar, www.tekfen.com.tr adresi üstünden kabul edilecek olup, ön değerlendirme aşamasını geçen adaylar, 19 Haziran tarihinde İstanbul’da jüri önünde mülakat ve seçmelere davet edilecek.

Anahtar Kelimeler:
MüzikTEKFEN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.