Teknosa, İstanbul'daki 37'nci mağazasını açtı

İSTANBUL (AA) - Türkiye’nin en yaygın mağaza ağına sahip teknoloji perakende şirketi Teknosa, İstanbul’daki 37’nci mağazasını Ümraniye Buyaka Alışveriş Merkezi’nde açtı.Sabancı Holding iştiraklerinden Teknosa'dan yapılan açıklamaya...

23 Ağustos 2021 Pazartesi 14:52
Teknosa, İstanbul'daki 37'nci mağazasını açtı

İSTANBUL (AA) - Türkiye’nin en yaygın mağaza ağına sahip teknoloji perakende şirketi Teknosa, İstanbul’daki 37’nci mağazasını Ümraniye Buyaka Alışveriş Merkezi’nde açtı.

Sabancı Holding iştiraklerinden Teknosa'dan yapılan açıklamaya göre, standart formatlı Teknosa mağazasında, beyaz eşya dahil tüm ürünler teknoloji severlerin ilgisine sunuluyor.

Türkiye’nin 69 ilinde 200’den fazla satış noktasına ulaşan Teknosa, Buyaka ile birlikte İstanbul’daki mağaza sayını 37’ye çıkardı.

Buyaka Alışveriş Merkezi’nde 342 metrekarede hizmet verecek olan Teknosa mağazasında, beyaz eşya dahil tüm ürünleri bulmak mümkün olacak. Teknosa, bu yıl içinde mağaza ve dijitalleşme yatırımlarını sürdürmeye, çoklu kanalda öncü adımlar atmaya devam edecek.

Anahtar Kelimeler:
Teknosa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.