Tivibu’da İspanya Süper Kupası heyecanı

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom’un dijital TV platformu Tivibu’da, İspanya Süper Kupası yarı final maçları naklen yayınlanıyor.Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre, dünyanın heyecanla beklediği El Classico’da (Barcelona-Real Madrid)...

11 Ocak 2022 Salı 10:28
Tivibu’da İspanya Süper Kupası heyecanı

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom’un dijital TV platformu Tivibu’da, İspanya Süper Kupası yarı final maçları naklen yayınlanıyor.

Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre, dünyanın heyecanla beklediği El Classico’da (Barcelona-Real Madrid) ezeli rekabet ekranlarda bir kez daha seyirciyle buluşurken, Atletico Madrid-Athletic Bilbao maçları sporseverlere keyifli bir futbol deneyimi yaşatacak.

Tivibu aboneleri, İspanya Süper Kupası yarı finallerinden El-Classico’yu Erkut Öztürk’ün sunumuyla 12 Ocak Çarşamba günü Tivibu Spor 3 kanalından izleyebilecekler. Atletico Madrid ile geçen sezonun Süper Kupa sahibi Athletic Bilbao’nun karşılaşacağı yarı final ise 13 Ocak Perşembe günü Tivibu Spor 2 kanalından takip edilebilecek.

Anahtar Kelimeler:
Tivibu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.