Toyota 3 modeliyle Karavanist ve Outdoorist'te yerini aldı

İSTANBUL (AA) - Toyota, maceracı kimlikleriyle de öne çıkan Hilux, Proace CITY ve RAV4 modelleriyle 16 Ocak'a kadar sürecek Karavanist ve Outdoorist fuarlarında doğa tutkunlarına sesleniyor.Toyota'dan yapılan açıklamaya göre, Hilux, Proace...

11 Ocak 2022 Salı 18:10
Toyota 3 modeliyle Karavanist ve Outdoorist'te yerini aldı

İSTANBUL (AA) - Toyota, maceracı kimlikleriyle de öne çıkan Hilux, Proace CITY ve RAV4 modelleriyle 16 Ocak'a kadar sürecek Karavanist ve Outdoorist fuarlarında doğa tutkunlarına sesleniyor.

Toyota'dan yapılan açıklamaya göre, Hilux, Proace CITY ile RAV4, İstanbul TÜYAP'ta düzenlenen fuarlarda doğaseverlerin beğenisine sunuluyor.

Maceracı ruhu hayatın her anına taşıyan 3 kampçı modelle Karavanist ve Outdoorist'te yerini alan Toyota, her fırsatta kendini doğa ile bütünleştirenlere mükemmel seçenekleri yakından tanıma fırsatını sağlıyor.

Mobilite çözümlerinin her alana taşındığı bugünlerde Toyot, Hilux, Proace CITY ve RAV4 modellerinin üstün özelliklerini keşfetmek isteyenleri Karavanist ve Outdoorist'teki standında bekliyor.


Anahtar Kelimeler:
 Toyota
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.