Türk Telekom’da otomatik ödemeye internet hediye

-Faturalarına otomatik ödeme talimatı veren mobil bireysel faturalı müşteriler, 30 gün boyunca geçerli 2 GB mobil internet hediyesi kazanıyor

08 Temmuz 2021 Perşembe 12:40
Türk Telekom’da otomatik ödemeye internet hediye

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom, faturaları için online işlemler veya bankalar üzerinden ilk kez otomatik ödeme talimatı veren bireysel müşterilerine aylık 2 GB internet hediyesi veriyor.

Türk Telekom açıklamasına göre, şirket, mobil bireysel faturalı müşterileri için otomatik fatura ödeme talimatı kampanyası sunuyor.

Online işlemler veya banka kanalları aracılığıyla faturalarına otomatik ödeme talimatı veren mobil bireysel faturalı müşteriler, 30 gün boyunca geçerli 2 GB mobil internet hediyesi kazanıyor.

Türk Telekom’un Online İşlemler uygulaması, müşteri odaklı bir yaklaşımla birçok hizmete cep telefonlarından ulaşmayı mümkün kılıyor.

Online işlemler fatura ödeme, TL yükleme ya da avantajlı paket satın alma olanaklarının yanı sıra mobil, evde internet, ev telefonu ve Tivibu ürünleri için yeni üyelik başvurusu yapma imkanı sunuyor.

Anahtar Kelimeler:
Türk Telekom
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.