Türk Telekom’dan mobil aksesuarlara taksitle ödeme imkanı

- Şirket, sektörün önde gelen markaları ile yaptığı anlaşmayla, Mobil Aksesuar kategorilerinde geniş ürün portföyünü mobil aboneleriyle buluşturdu

27 Ağustos 2022 Cumartesi 10:49
Türk Telekom’dan mobil aksesuarlara taksitle ödeme imkanı

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom geliştirdiği yeni kapasite ve önemli iş birlikleri sonrasında "Mobil Aksesuar Paketi" ile kulaklık, şarj cihazı, her türlü şarj/data kabloları, taşınabilir şarj cihazları, ses ürünleri, kılıf/ekran koruyucu ve benzeri birçok kategoride binlerce ürünü abonelerine faturalarına ek ödeme kolaylığı ile taksitli alma imkânı sağlıyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Türk Telekom, insan odaklı yaklaşımıyla müşterilerinin beklenti ve ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunuyor. Markalarla güçlü iş birlikleri yapan Türk Telekom, mobil müşterileri için "Mobil Aksesuar Paketi" sunuyor.

Türk Telekom, sektörün önde gelen markaları ile yaptığı anlaşmayla, Mobil Aksesuar kategorilerinde geniş ürün portföyünü mobil aboneleriyle buluşturdu.

Portföyde, kulaklık, şarj cihazı, her türlü şarj/data kabloları, taşınabilir şarj cihazları, ses ürünleri, kılıf/ekran koruyucu ve benzeri birçok kategoride ürünler yer alıyor.

Türk Telekom mobil aboneleri, Türk Telekom mağazalarını ziyaret ederek aylık 9,99 TL’den başlayan fiyat ve 12 taksit avantajıyla anlaşmalı markaların kaliteli ve güvenilir ürünlerine sahip olabilecek.

Marka ve ürün portföyünü genişletmeyi sürdürecek olan Türk Telekom’un "Mobil Aksesuar Paketi" kapsamında anlaşmalı tedarikçileri ve markaları Etech, Soultech, S-link, Taks ve Ttec'ten oluşuyor.

Anahtar Kelimeler:
Türk Telekom
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.