Turkcell, Brandon Hall Mükemmeliyet Ödülleri'nde 15 ödüle layık görüldü

İSTANBUL (AA) - Turkcell, Brandon Hall Mükemmeliyet Ödülleri'nden 15 ödül kazandı.Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, insan kaynakları alanında dünyanın en prestijli ödül programlarından olan Brandon Hall'un geleneksel ödül...

24 Ağustos 2021 Salı 14:18
Turkcell, Brandon Hall Mükemmeliyet Ödülleri'nde 15 ödüle layık görüldü

İSTANBUL (AA) - Turkcell, Brandon Hall Mükemmeliyet Ödülleri'nden 15 ödül kazandı.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, insan kaynakları alanında dünyanın en prestijli ödül programlarından olan Brandon Hall'un geleneksel ödül programından her yıl başarıyla dönen Turkcell, bu yıl da küresel başarılarına bir yenisini ekledi.

Turkcell İnsan Kaynakları tarafından geliştirilen yenilikçi ve çalışana değer katan uygulamalar, Brandon Hall Mükemmeliyet Ödülleri'nde toplam 15 ödül almaya hak kazandı.

Turkcell, salgın döneminde başlattığı lokasyon bağımsız çalışabilmeye olanak sağlayan Esnek Çalışma Modeli ile Best Advance in Managing a Remote Workforce ve yeni mezun işe alım programı GNÇYTNK ile Best Unique or Innovative Talent Management Program kategorilerinde altın ödülün sahibi oldu. Turkcell, Türkiye oyun pazarının gelişmesi ve yerli yazılımcı istihdamını desteklemek amacıyla oyun kuluçka merkezi Game Factory iş birliği ile başlattığı Gameventure ile de Best Advance in Creating an Extended Enterprise Learning Program kategorisinde altın ödüle layık görüldü.

Turkcell, Türkiye'deki kadın mühendis sayısını teknoloji alanında artırmak ve teşvik etmek için başlattığı Turkcell'de Şartlar Eşit, Şanslar Eşit programı ile Best Corporate Outreach to Promote Diversity and Inclusion in Communities kategorisinde gümüş ödülün sahibi olurken, 7/24 canlı ve güncellenebilir hedeflerin belirlenmesi için dijital platform üzerinden sürekli değerlendirme ve geri bildirim sağlanan Holistic Flex Performance uygulamasıyla da Best Advance in Performance Management kategorisinde yine gümüş ödülü almaya hak kazandı.

Turkcell’in ödül kazandığı diğer insan kaynakları programlarından biri de Turkcell Akademi ve dünyaca ünlü online eğitim platformu Udacity iş birliğinde geliştirilen Digital Masters Reloaded oldu. Turkcell, bu iş birliği ile Best Advance in Competencies and Skill Development kategorisinde gümüş ödül aldı.

Turkcell, Brandon Hall Mükemmeliyet Ödülleri’nden ayrıca 8 bronz ödül ile döndü. Şirketler için geliştirdiği Robotik Süreç Otomasyonu ile Best Advance in Business Automation kategorisinde bronz ödüle layık görülen Turkcell, çalışanlarına sunduğu eğitim programlarından olan Executive Finance Masters ve Turkcell Academy Get Ready for the Future Certification ile Best Advance in Custom Content kategorisinde ödül kazandı.

Turkcell, Brandon Hall Mükemmeliyet Ödülleri'nde, yeni mezun işe alım programı GNÇYTNK ile Best Advance in Talent Acquisition Process kategorisinde ve Best Candidate Experience kategorisinde bronz ödülün sahibi olurken, gençlere kariyer tecrübesi kazandırmayı amaçladığı 10 haftalık eğitim programı Sınırsız Yetenek ile de Best Unique or Innovative Talent Management Program kategorisinde bronz ödül aldı. Turkcell'in bir diğer sertifika programlarından olan Tahsilat Sertifika programı da Best Certification Program kategorisinde bronz ödüle layık görüldü.


- GLOBAL BİLGİ'ye de 2 ödül


Müşteri deneyimi çözümleri merkezi Turkcell Global Bilgi, sektördeki liderliğini aldığı ödüllerle korumaya devam ediyor. Global Bilgi, 2021 yılı Brandon Hall Mükemmeliyet Ödülleri'nde GBkalpSEN ile Best Benefits, Wellness and Wellbeing kategorisinde gümüş ödüle sahip olurken, eğitim programı Focus Data ile Best Certification kategorisinde bronz ödüle layık görüldü.

Brandon Hall Group HCM Mükemmellik Ödülleri 2021 kazananlarına ödülleri, 1-3 Şubat 2022'de ABD'nin Florida eyaletinde gerçekleştirilecek HCM Mükemmellik Konferansı 2022'de özel törenle verilecek.

Anahtar Kelimeler:
Turkcell
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.