Türkiye'nin Bir Bankası Daha Oluyor!

İslam Kalkınma Bankası Sözcüsü Abdul-Hakim Elwaer, Türkiye, Endonezya ve İKB`nin üçlü olarak geliştireceği "Megabank"ın kurulması için çalışmaların devam ettiğini belirterek, “2018`de bir şeyler göreceğimiz konusunda çok iyimseriz.” dedi.

02 Nisan 2018 Pazartesi 17:13
Türkiye'nin Bir Bankası Daha Oluyor!

İslam Kalkınma Bankası Sözcüsü Abdul-Hakim Elwaer, Türkiye, Endonezya ve İKB'nin üçlü olarak geliştireceği "Megabank"ın kurulması için çalışmaların devam ettiğini belirterek, “2018'de bir şeyler göreceğimiz konusunda çok iyimseriz.” dedi.

Tunus'ta yapılan İKB 43. Genel Kurulu'nda AA muhabirinin sorularını yanıtlayan İslam Kalkınma Bankası (İKB) Sözcüsü Abdul-Hakim Elwaer, söz konusu bankanın kurulması konusunda görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

''2018'DE BİR ŞEYLER GÖRECEĞİMİZ KONUSUNDA ÇOK İYİMSERİZ" 

Megabank'ın kurulmasının uzun zaman almasının normal olduğunu belirten Elwaer, "Megabank gibi kritik bir kararda, ülkeler konuya ilgisini ifade ediyorlar. Bizim de bu konuda diyaloğa sahip olmamız gerekiyor. Her ülkeden bu konuyla ilgisi olan liderleri bir araya getirdik. Görüşmeler devam ediyor. 2018'de bir şeyler göreceğimiz konusunda çok iyimseriz." diye konuştu.

Elwaer, İKB'nin, faaliyetlerini merkez yerine üye ülkelerden yerel düzeyde yönetmeye odaklandığını belirterek, böylece üye ülkelerin kalkınma sorunlarına daha hızlı çözüm bulma konusunda yardımcı olacaklarını kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.