Türkiye Sigorta, ESİB ile esnaf eğitimlerine devam ediyor

İSTANBUL (AA) - Türkiye Sigorta, Esnafın Sigorta ve Risk Yönetimi Bilincini Güçlendirme Eğitimleri (ESİB) projesinin sponsorluğu kapsamında, "devlet destekli alacak sigortaları" üzerine verdiği eğitimle esnaf ve zanaatkârlarla buluşmaya...

02 Ağustos 2022 Salı 11:15
Türkiye Sigorta, ESİB ile esnaf eğitimlerine devam ediyor

İSTANBUL (AA) - Türkiye Sigorta, Esnafın Sigorta ve Risk Yönetimi Bilincini Güçlendirme Eğitimleri (ESİB) projesinin sponsorluğu kapsamında, "devlet destekli alacak sigortaları" üzerine verdiği eğitimle esnaf ve zanaatkârlarla buluşmaya devam ediyor.

Türkiye Sigorta'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, sigorta okuryazarlığını toplumun her kesimine yaymak için tüm hızıyla çalışıyor. Bu kapsamda Türkiye Sigorta, sponsoru olduğu ESİB projesinde verdiği eğitimlere bir yenisini ekledi.

Bakırköy İstanbul Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği'nde (İSTESOB) düzenlenen yeni programda, esnaf ve zanaatkârlar, Türkiye Sigorta Pazarlama Uzmanı Burak Korkusuz ve Türkiye Sigorta Finansal Sigortalar Uzman Yardımcısı Umur Kocatepe'den "devlet destekli alacak sigortaları" üzerine ücretsiz eğitim alarak potansiyel risk ve tehditler hakkında bilgi sahibi oldu.

Sigorta okuryazarlığının toplumda yaygınlaşması için sigorta sektörünün en geniş katılımlı eğitim seferberliği olarak planlanan ESİB'de, risk yönetimi eğitiminin yanı sıra esnafın ihtiyaç duyduğu sigorta branşları ve ürünlerinin tanıtımı da yapılıyor.

Anahtar Kelimeler:
Türkiye SigortaESİB
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.