Türkiye Sigorta Hiring Challenge tamamlandı

-Türkiye Sigorta Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı Sevda Mersin: - " Genç yeteneklerin; Türkiye Sigorta’yı tanımalarını, Türkiye Sigorta’nın yenilikçi bakış açısı ve teknolojik üstünlüğüyle on yıl içerisinde uluslararası alanda faaliyet gösteren bir teknoloji şirketi olma hedefine ortak olmalarını amaçlıyoruz"

27 Mayıs 2022 Cuma 12:55
Türkiye Sigorta Hiring Challenge tamamlandı

İSTANBUL (AA) - Türkiye Sigorta’nın, insan kaynağına değer ve öncelik veren yaklaşımıyla hayata geçirdiği projelerden biri olan IT alanına ilişkin ‘Hiring Challenge’ programı tamamlandı.

Türkiye Sigorta'dan yapılan açıklamaya göre, gençlere, temel ürün ve sigortacılıktan birim koçları ile işbaşı eğitimine kadar çok sayıda başlıkta ders ve kariyer desteği verilen programı başarıyla tamamlayan 32 kişi, Türkiye Sigorta’da işe alındı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türkiye Sigorta Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı Sevda Mersin, sektörün öncü firması olarak genç yeteneklerin; Türkiye Sigorta’yı tanımalarını, Türkiye Sigorta’nın yenilikçi bakış açısı ve teknolojik üstünlüğüyle on yıl içerisinde uluslararası alanda faaliyet gösteren bir teknoloji şirketi olma hedefine ortak olmalarını amaçladıklarını ifade etti.

Mersin, gençlerin, sigorta sektöründe IT üzerine eğitimler alırken, sektörün öncülük vizyonuyla örtüşen deneyimin parçası olduklarını vurgulayarak, "Türkiye Sigorta’da sistemleri sektörün ötesine taşırken, çalışan ve müşteri deneyimini yeni teknolojilerle inovatif çözümlere kavuşturma fırsatını yakalayacaklar. Gençlerimize inanmaya ve onları desteklemeye çeşitli projelerle devam edeceğiz.” değerlendirmesinde bulundu.

Binden fazla başvuru alınan programda 450 aday teknik teste uygun görüldü. Bilgi Güvenliği Müdürlüğü’ne siber güvenlik alanında 16 kişi, Uygulama Geliştirme Direktörlüğü’ne yazılım java, C#, .Net, PL SQL alanında 14 kişi, Network Yönetimi Müdürlüğü’ne 2 kişi işe başladı. 4. sınıfta olup okumaya devam eden adaylar ise part time olarak işe alınırken, mezun olunca tam zamanlı devam edecek.

Anahtar Kelimeler:
Türkiye Sigorta
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.