"Türksat Kariyer Söyleşileri" 9 Mayıs'ta yapılacak ve Youtube Türksat kanalından canlı yayınlanacak

ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin desteğiyle oluşturulan Yetenek Kapısı Kariyer Platformu etkinlikleri kapsamında "Türksat Kariyer Söyleşileri" 9 Mayıs'ta gerçekleştirilecek ve Youtube Türksat kanalından...

08 Nisan 2021 Perşembe 10:31

ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin desteğiyle oluşturulan Yetenek Kapısı Kariyer Platformu etkinlikleri kapsamında "Türksat Kariyer Söyleşileri" 9 Mayıs'ta gerçekleştirilecek ve Youtube Türksat kanalından canlı yayınlanacak.

Türksat AŞ'den yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin tek uydu ve kablo TV operatörü Türksat AŞ, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin desteğiyle oluşturulan Yetenek Kapısı Kariyer Platformu etkinlikleri kapsamında "Türksat Kariyer Söyleşileri" düzenliyor.

Öğrencilere ve yeni mezunlara yönelik etkinlik, 9 Mayıs'ta yapılacak ve Youtube Türksat kanalından canlı yayınlanacak.

Öğrencilerin ve yeni mezunların kariyer gelişimleri için fırsatlar sunacak etkinlikte, Türksat faaliyet alanları hakkında bilgi paylaşımının yanı sıra şirketin işe alma süreçleri ve staj imkanlarına ilişkin bilgi verilecek.

Türksat'taki çalışma hayatının da betimleneceği etkinlikte, Türksat AŞ Genel Müdürü Hasan Hüseyin Ertok, şirketin genel müdür yardımcıları Metin Çavuşoğlu ve Selman Demirel katılımcılardan gelen soruları yanıtlayacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.