TÜRMOB Genel Başkanı Emre Kartaloğlu:

- "İnsanların birbirleriyle kucaklaştığı, dayanışma ve yardımlaşmanın arttığı bayramlar, ulusal değerlerimizin yerleşmesinde önemli bir yere sahiptir"

19 Temmuz 2021 Pazartesi 10:41
TÜRMOB Genel Başkanı Emre Kartaloğlu:

ANKARA (AA) - Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Başkanı Emre Kartaloğlu, insanların birbirleriyle kucaklaştığı, dayanışma ve yardımlaşmanın arttığı bayramların, ulusal değerlerin yerleşmesinde önemli bir yere sahip olduğunu bildirdi.

Kartaloğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, bayramların barışı, affetmeyi, huzuru, sevinci, sabrı ve bereketi ifade ettiğini belirtti.

Kartaloğlu, "İnsanların birbirleriyle kucaklaştığı, dayanışma ve yardımlaşmanın arttığı bayramlar, ulusal değerlerimizin yerleşmesinde önemli bir yere sahiptir." ifadelerini kullandı.

Kurban Bayramı'nın barışa, dostluğa ve yardımlaşmaya katkı sağlayarak, umutlar için yeni başlangıç oluşturmasını dileyen Kartaloğlu, sevgi, adil paylaşım, hoşgörü ve barışın egemen kılındığı, hastalıkların, savaşların, yoksulluğun son bulduğu bir gelecek temennisinde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.