TÜYAP'tan Eskişehir'de üç fuar birden

- Eskişehir Ticaret Odası-TÜYAP Fuar Merkezinin düzenlediği "Ev'leniyoruz", "Mobilya" ile "Kozmetik ve Kişisel Bakım" fuarları 21 Şubat'ta kapılarını ziyaretçilerine açacak

16 Şubat 2019 Cumartesi 13:55
TÜYAP'tan Eskişehir'de üç fuar birden

ESKİŞEHİR (AA) - TÜYAP AŞ, 21-24 Şubat'ta Eskişehir Ticaret Odası-TÜYAP Fuar Merkezi'nde düzenleyeceği üç fuar için hazırlıklarını sürdürüyor.

Eskişehir Ticaret Odasından yapılan yazılı açıklamaya göre, 2018 yılının son ayında hizmete sunulan Eskişehir Ticaret Odası-TÜYAP Fuar Merkezindeki eş zamanlı üç fuara şehir merkezi ve çevre illerden on binlerce ziyaretçi beklendiği belirtildi.

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen ETO Başkanı Metin Güler, şunları kaydetti:

"Düzenlenecek olan fuarlar sayesinde mobilya başta olmak üzere, kuyumculuk, fotoğrafçılık, kozmetik ve bakım sektörüne hareketlilik gelecek. Ayrıca şehirdeki reklamcılık ve hizmet sektörünün de gerçekleştirilen fuar sayesinde daha fazla iş yapma imkanı bulduğunu söyleyebiliriz. Fuarlarda stant açan firmaların neredeyse tamamının Eskişehir firmasının olmasından da memnuniyet duyuyoruz. Bu sayede Eskişehirli firmalara yeni kazanç kapısı sağlanıyor."

Belediyeler tarafından fuar alanına ücretsiz servisler düzenleneceğini aktaran Güler, tüm Eskişehirlilerin bu etkinliklere davetli olduğunu kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.