Vestel, "Plus X" ödüllerinde "En Yenilikçi Marka" unvanına yeniden layık görüldü

- 5 ürünü ile "Yenilik, Yüksek Kalite, Tasarım, Kullanım Kolaylığı, İşlevsellik" gibi kategorilerde 23 ödül birden kazanan Vestel, bir kez daha "En Yenilikçi Marka" seçildi

05 Ağustos 2022 Cuma 10:44
Vestel,

İSTANBUL (AA) - Vestel, Plus X Awards 2022 ödüllerinde yeniden "En Yenilikçi Marka" seçildi.

Vestel'den yapılan açıklamaya göre, teknoloji, tasarım spor ve yaşam tarzı alanlarında dünyanın en büyük inovasyon ödülü olarak nitelendirilen Plus X Awards 2022 yılı kazananları belli oldu.

80 farklı sektörden, 700'den fazla katılımcı uluslararası katılımcı markanın yarıştığı ödüllerde Vestel, bir kez daha yılın en yenilikçi markası oldu.

Vestel ayrıca, Nova 620 Frenchdoor Buzdolabı, T110 Çamaşır Kurutma Makinesi’nin almaya hak kazandığı "Yılın En İyi Ürünü" ödüllerinin yanı sıra T110 Çamaşır Makinesi, Violet Bulaşık Makinesi, Vestel Sous-Vide Ankastre Fırın olmak üzere toplam 5 ürünüyle 23 ödül birden kazanma başarısı gösterdi. Vestel, "Yenilik, Yüksek Kalite, Tasarım, Kullanım Kolaylığı, İşlevsellik" gibi kategorilerde öne çıktı.

Anahtar Kelimeler:
VestelPlus X Awards 2022
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.