Yolcu360, Great Place to Work Enstitüsü'nden ödül aldı

- Yolcu360 İnsan Kıymetleri Direktörü (CPO) Ayşe Kirman: - "Yolcu360 kendi vizyonuna, çalışanlarını doğal olarak inandırmış, genç olmasına rağmen kurumsal kültürünün taşlarını çok doğru oturtmuş bir firma"

12 Nisan 2022 Salı 10:05
Yolcu360, Great Place to Work Enstitüsü'nden ödül aldı

İSTANBUL (AA) - Yolcu360, Great Place to Work Enstitüsü tarafından oluşturulan Türkiye’nin En İyi İşverenleri arasında yerini alarak ödüle layık bulundu.

Yolcu360'tan yapılan açıklamaya göre, Great Place to Work Enstitüsü tarafından yapılan, 214 şirketin katıldığı ve bu şirketlerin çalışanlarına 14 sorudan oluşan esenlik anketinin gönderildiği araştırmada 70 ve üzeri puan alan 81 şirket listeye aday oldu.

Çalışanların deneyimlerini baz alarak yapılan değerlendirme toplamda 120 bine yakın çalışandan görüş alındı ve "Herkes İçin Harika İşyeri" kriterlerinde en iyi performansı gösterenler listede yer buldu. Yolcu360, 20-49 çalışan kategorisinde en iyi şirketlerden seçildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yolcu360 İnsan Kıymetleri Direktörü (CPO) Ayşe Kirman, Great Place to Work ödülünün çalışan deneyimlerini yansıtması açısından çok değerli ve yeni çalışmalar için motive edici bir etkisi olduğunu belirtti.

Yolcu360'a araç kiralama sektöründe pazar lideri konumunu sağlayan en önemli faktörün çalışanları olduğunu ifade eden Kirman, şunları kaydetti:

"Yolcu360 kendi vizyonuna, çalışanlarını doğal olarak inandırmış, genç olmasına rağmen kurumsal kültürünün taşlarını çok doğru oturtmuş bir firma. Sektörün en güvenilir araç kiralama platformu olmayı sağlayan güç, çalışanın gücü, istekli katılımı ve iş ortaklığı. Hepimiz şunu çok iyi biliyoruz: Vizyon da bizim, şirket de bizim. Tüm süreçlerimizin merkezine aldığımız misafir mutluluğu odaklı anlayışımızın temelinde çalışan mutluluğu var."

Kirman, Yolcu360’ın hisselerini çalışanlarıyla paylaştığını ve çalışanların şirkete ortak olmasının Yolcu360'ın başarısına başarı kattığını aktardı.

Yolcu360’ta yetenek yönetiminin öncelikli bir konu olduğunu, Yolcu360'ın her süreçte olduğu gibi yetenek yönetimi konusunda da özgün ve insan odaklı bir sistem geliştirdiğini bildiren Kirman, 2022 itibarıyla Yolcu360 ekibine katılan herkesin şirketin ortağı olma şansı olduğunu ve Yolcu360’ta çalışmak isteyen sayısının her geçen gün artmasından çok mutlu olduklarını vurguladı.

Yolcu360’ın güncel ilanlarını adayların mutlaka takip etmesini öneren Kirman, "Yolcu360 global hedeflerini insan kıymetlerine verdiği önem sayesinde tutturacak. Hepimiz, bu yolculuğun bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.