Yurtiçi Kargo'dan Sevgililer Günü'ne özel yarışma

İSTANBUL (AA) - Yurtiçi Kargo, Sevgililer Günü'ne özel düzenlediği yarışmayı kazanan 5 kişinin 2021 boyunca göndereceği 10 adet gönderiyi bedava taşıyacak.Yurtiçi Kargo'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, Instagram sayfasından...

01 Şubat 2021 Pazartesi 13:03
Yurtiçi Kargo'dan Sevgililer Günü'ne özel yarışma

İSTANBUL (AA) - Yurtiçi Kargo, Sevgililer Günü'ne özel düzenlediği yarışmayı kazanan 5 kişinin 2021 boyunca göndereceği 10 adet gönderiyi bedava taşıyacak.

Yurtiçi Kargo'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, Instagram sayfasından 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel yarışma düzenliyor.

Yurtiçi Kargo'nun Instagram sayfasını takip ederek paylaşılan postun altına emojilerle sevgisini anlatan ve sevdiğini etiketleyenler arasında çekiliş yapılacak.

1-5 Şubat'ta düzenlenecek yarışmayı kazanan 5 kişinin yıl boyunca göndereceği 10 kargoyu Yurtiçi Kargo ücretsiz taşıyacak.

Yarışma kapsamında gönderilecek olan kargolar, 30 desi ile sınırlı olacak. Adres teslim ve SMS ile bilgilendirme hizmetleri ücretsiz gönderim kapsamında olacak.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.